Cursuri Online de Dresaj Canin la Ringstar Club

RuxandraIon
Mesaje: 73
Membru din: Lun Mar 16, 2020 9:34 am

Bine ati venit pe platforma pentru cursuri online de dresaj canin a Ringstar Club!

Cum functioneaza?

Urmatoarele cursuri online incep pe data de 10 aprilie. Va faceti cont pe forum, noi il activam dupa verificarea platii cursului si puteti completa chestionarul care este disponibil deja in directorul "Mesaje Importante" din zona pentru membri inregistrati. Pe data de 10 aprilie va aparea online prima lectie si puteti incepe sa postati filme, materiale sau intrebari legate de lectie in directorul "Zona de Lucru". Noi va raspundem in maxim 24 de ore cu feedback, sfaturi, idei pentru dezvoltarea exercitiilor.

Va asteptam cu drag!
RuxandraIon
Mesaje: 73
Membru din: Lun Mar 16, 2020 9:34 am

Puppy Training

Cel mai folositor si mai distractiv curs de peste 10 ani !!!

Se spune ca nu poti invata un caine batran trucuri noi, ei bine…. noi spunem ca poti, dar e mult mai usor sa-l inveti bunele maniere cand este inca pui. In acest curs vom lucra la disciplina de baza, va vom invata cum sa comunicati corect cu catelul, si vom acoperi si celelalte aspecte mai putin placute ale “copilariei” catelului, cum ar fi: rosul si muscatul, pastrarea curateniei, energia in exces etc.

Vom lucra sa prevenim problemele viitoare (saritul pe oameni, trasul in lesa de ex.) si va invatam cum sa va socializati corect puiul, ca sa nu dezvolte probleme ulterioare serioase, gen agresivitatea sau frica.

A !!! Si o sa ne distram de minune facand toate acestea !!! :D

Pentru catei intre 3 si 6 luni.

Format curs: 4 lectii, cu frecventa de o lectie pe saptamana.

Pretul cursului: 200 lei
RuxandraIon
Mesaje: 73
Membru din: Lun Mar 16, 2020 9:34 am

Disciplina de Companie

Cunoscand foarte bine nevoile oamenilor dar si ale cainilor, precum si principalele probleme in relatia acestora, bazandu-ne pe experienta noastra si a partenerilor nostri din strainatate, am creat o selectie de comenzi si teme de dresaj, pe care le-am sistematizat in acest curs.

Din 2009 mii de oameni si caini au absolvit acest curs, pentru multi dintre ei informatiile obtinute si exercitiile facute au contribuit la schimbari majore in viata lor.

Vom parcurge impreuna notiunile de baza din dresajul canin si va vom invata sa comunicati corect cu catelul, vom defini impreuna asteptarile voastre dar si limitele compromisului care este traiul impreuna cu un catel.

Pentru asta vom invata comenzile de baza ca “bravo”,“fui”,“liber”,“sezi”,“culcat”, “asteapta”, dar vom lucra si lucruri mai avansate ca mersul la pas sau chemarea.

Pentru catei peste 6 luni.

Format curs: 8 lectii, cu frecventa de o lectie pe saptamana.

Pretul cursului: 200 lei / 4 sedinte
RuxandraIon
Mesaje: 73
Membru din: Lun Mar 16, 2020 9:34 am

De ce noi? Pentru ca suntem diferiti!

Suntem specializati in tot ceea ce insemna nevoile cateilor si ale oamenilor, pornind de la consiliere la achizitia puiului, trecand prin toate etapele cresterii, socializarii si educatiei, si ajungand la dresaj competitional si utilitar. Din 2009 ne-am axat pe implicarea proprietarilor in dresajul cateiilor, schimband in acest fel viata a mii de oameni si caini.

Stim foarte bine cum gandesc si cum invata cainii, si ne pricepem sa va invatam si pe dumneavoastra!

Suntem flexibili si convenabili

Ne dorim sa acoperim cat mai repede educatia catelului si de accea venim in intampinarea nevoilor voastre cu programe cat mai accesibile. Cursurile online sunt o solutie foarte buna atunci cand nu va puteti deplasa la teren pentru cursurile de grup. Primiti aceleasi informatii pe care le puteti parcurge in ritmul dumneavoastra si beneficiati de feedback specializat din partea echipei noastre!

In acest moment oferim cursuri online de Puppy Training si Disciplina de Companie de Baza.

Ne distram si noi si cateii invatand

Ne bazam pe cele mai noi si evoluate metode de dresaj si predare bazate pe studii stintifice dar si pe experienta noastra. Recompensam, ne jucam, ne distram si invatam in acelasi timp !

Suntem experti in dresaj canin si avem experienta si capacitatea sa va transmitem cunostintele necesare

Instructorii nostril sunt atestati de catre Asociatia Chinologica Romana, si au numeroase participari la seminarii, examene, concursuri din tara si strainatate. Suntem intr-o continua dezvoltare personala si la curent cu toate noutatile in dresaj si chinologie. Si incercam sa fim si simpatici !!!
Scrie răspuns